Game meat hygiene in focus (Registro nro. 78031)
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000 -CABECERA | |
---|---|
campo de control de longitud fija | 05657nam a22004455i 4500 |
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL | |
campo de control | DE-He213 |
005 - FECHA Y HORA DE LA ÚLTIMA TRANSACCIÓN | |
campo de control | 20191014050418.0 |
007 - CAMPO FIJO DE DESCRIPCIÓN FÍSICA--INFORMACIÓN GENERAL | |
campo de control de longitud fija | cr nn 008mamaa |
008 - DATOS DE LONGITUD FIJA--INFORMACIÓN GENERAL | |
campo de control de longitud fija | 110907s2011 ne | s |||| 0|eng d |
020 64 - NÚMERO INTERNACIONAL ESTÁNDAR DEL LIBRO | |
Número Internacional Estándar del Libro | 9789086867233 |
-- | 978-90-8686-723-3 |
024 87 - IDENTIFICADOR DE OTROS ESTÁNDARES | |
Número estándar o código | 10.3920/978-90-8686-723-3 |
Fuente del número o código | doi |
050 84 - CLASIFICACIÓN TOPOGRÁFICA DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO | |
Número de clasificación | QH301-705 |
072 87 - CÓDIGO DE CATEGORÍA DE MATERIA | |
Código de categoría de materia | PSA |
Fuente | bicssc |
072 87 - CÓDIGO DE CATEGORÍA DE MATERIA | |
Código de categoría de materia | SCI086000 |
Fuente | bisacsh |
082 ## - NÚMERO DE LA CLASIFICACIÓN DECIMAL DEWEY | |
Número de clasificación | 570 |
Número de edición | 23 |
001 - NÚMERO DE CONTROL | |
campo de control | 000078301 |
100 81 - ENTRADA PRINCIPAL--NOMBRE DE PERSONA | |
Nombre de persona | Paulsen, P. |
Término indicativo de función/relación | editor. |
9 (RLIN) | 231456 |
245 97 - MENCIÓN DE TÍTULO | |
Título | Game meat hygiene in focus |
Medio | [electronic resource] : |
Resto del título | Microbiology, epidemiology, risk analysis and quality assurance / |
Mención de responsabilidad, etc. | edited by P. Paulsen, A. Bauer, M. Vodnansky, R. Winkelmayer, F. J. M. Smulders. |
264 81 - PRODUCCIÓN, PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, FABRICACIÓN Y COPYRIGHT | |
Producción, publicación, distribución, fabricación y copyright | Wageningen : |
Nombre del de productor, editor, distribuidor, fabricante | Wageningen Academic Publishers : |
-- | Imprint: Wageningen Academic Publishers, |
Fecha de producción, publicación, distribución, fabricación o copyright | 2011. |
300 64 - DESCRIPCIÓN FÍSICA | |
Extensión | 14 illus. in color. |
Otras características físicas | online resource. |
336 64 - TIPO DE CONTENIDO | |
Término de tipo de contenido | text |
Código de tipo de contenido | txt |
Fuente | rdacontent |
337 64 - TIPO DE MEDIO | |
Nombre/término del tipo de medio | computer |
Código del tipo de medio | c |
Fuente | rdamedia |
338 64 - TIPO DE SOPORTE | |
Nombre/término del tipo de soporte | online resource |
Código del tipo de soporte | cr |
Fuente | rdacarrier |
347 64 - CARACTERÍSTICAS DEL ARCHIVO DIGITAL | |
Tipo de archivo | text file |
Formato de codificación | |
Fuente | rda |
505 80 - NOTA DE CONTENIDO CON FORMATO | |
Nota de contenido con formato | Preface -- Section 1: Hygiene and microbiology -- Hygiene and microbiology of meat from wild game: an Austrian view -- Essential food safety management points in the supply chain of game meat in South Africa -- Game harvesting procedures and their effect on meat quality: the Africa experience -- Zoonotic diseases and direct marketing of game meat: aspects of consumer safety in Germany -- Dog bites in hunted large game: a hygienic and economical problem for game meat production -- Verocytotoxigenic Escherichia coli (VTEC) in wild ruminants in Germany -- Microbial quality of venison mean at retail in the UK in relation to production practices and processes -- Detection of Alaria spp. mesocercariae in game meat in Germany -- Hygiene management systems for commercial game harvesting teams in Namibia -- Salmonella spp. in wild boar (Sus scrofa): a public and animal health concern -- Preliminary results indicating game meat is more resistant to microbiological spoilage -- Section 2: Epidemiology -- Trichinellosis in wild and domestic pigs and public health: a Serbian perspective -- Influence of climate change on diseases of wild animals -- Dynamics of infectious diseases according to climate change: the Usutu virus epidemics in Vienna -- The utility of GIS in studying the distribution of Bovine Tuberculosis in wild boar (Sus scrofa) and red deer (Cervus elaphus) in Central Portugal. Section 3: Risk assessment and management -- Risk management of game: from theory to practice -- The monitoring of selected zoonotic diseases of wildlife in Lombardy and Emilia-Romagha, northern Italy -- Assurance of food safety along the game meat production chain: inspection of meat from wild game and education of official veterinarians and trained persons in Austria. Structure and legal framework for the direct local marketing of meat and meat products from wild game in Austria: the Lower Austrian model -- Approaches to game hygiene in the provice Belluno (Italy): from training to meat microbiology -- Section 4: Muscle biology and meat quality -- The muscle biological background of meat quality including that of game species -- Muscle biological and biochemical ramifications of farmed game husbandry with focus on deer and reindeer -- A summary of methods to access major physical-chemical and sensory quality traits of fresh (whole tissue) meat -- Evaluation of some parameters of post mortem changes of pheasant (Phasianus colchicus). Biographies of key contributors -- Index. |
520 64 - SUMARIO, ETC. | |
Sumario, etc. | Game meat is consumed world-wide. In most regions, it contributes only a small part to the overall meat and food supply, but for reasons of animal welfare and sustainability it is sometimes considered an alternative to meat from farmed animals. Despite differences in game species, ante mortem conditions (free-range or fenced; wild or semi-domesticated), hunting or harvesting procedures and further handling of the carcass, there are common requirements as regards meat safety and quality. Whereas meat hygiene and safety have been an issue in game meat for export/import for a long time, primary production, domestic supply and direct supply to the consumer have recently been addressed by legislation and these sectors still present unresolved questions and challenges. This book combines 24 contributions presenting the view of experts in game meat hygiene and quality. They address four main topics: i.e. 'hygiene and microbiology', 'epidemiology', 'risk assessment and management' and 'muscle biology and meat quality'. In addition to contributions on this topic by authors from eight European countries, a South African perspective is provided, thus representing the standpoint of a major game meat exporter. This volume is the first in a series on safety and quality assurance along the game meat chain, following a 'from forest to fork' approach and is targeted at scientists in academia and industry, graduate students as well as at governmental officials in veterinary public health and food safety. |
650 80 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA | |
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada | Life sciences. |
-- | 231457 |
650 ## - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA | |
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada | Life Sciences. |
-- | 231458 |
650 ## - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA | |
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada | Life Sciences, general. |
-- | 11525 |
700 81 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE PERSONA | |
Nombre de persona | Bauer, A. |
Término indicativo de función/relación | editor. |
-- | 231459 |
700 81 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE PERSONA | |
Nombre de persona | Vodnansky, M. |
Término indicativo de función/relación | editor. |
-- | 231460 |
700 81 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE PERSONA | |
Nombre de persona | Winkelmayer, R. |
Término indicativo de función/relación | editor. |
-- | 231461 |
700 81 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE PERSONA | |
Nombre de persona | Smulders, F. J. M. |
Término indicativo de función/relación | editor. |
-- | 231462 |
710 82 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE ENTIDAD CORPORATIVA | |
Nombre de entidad corporativa o nombre de jurisdicción como elemento de entrada | SpringerLink (Online service) |
9 (RLIN) | 231463 |
773 80 - ENLACE AL DOCUMENTO FUENTE/ENTRADA DE REGISTRO ANFITRIÓN | |
Título | Springer eBooks |
856 ## - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS | |
Identificador Uniforme del Recurso | http://dx.doi.org/10.3920/978-90-8686-723-3 |
Nota pública | de clik aquí para ver el libro electrónico |
912 64 - | |
-- | ZDB-2-SBL |
942 ## - ELEMENTOS DE PUNTO DE ACCESO ADICIONAL (KOHA) | |
Tipo de ítem Koha | Libro Electrónico |
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