Game meat hygiene in focus (Registro nro. 78031)

Detalles MARC
000 -CABECERA
campo de control de longitud fija 05657nam a22004455i 4500
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL
campo de control DE-He213
005 - FECHA Y HORA DE LA ÚLTIMA TRANSACCIÓN
campo de control 20191014050418.0
007 - CAMPO FIJO DE DESCRIPCIÓN FÍSICA--INFORMACIÓN GENERAL
campo de control de longitud fija cr nn 008mamaa
008 - DATOS DE LONGITUD FIJA--INFORMACIÓN GENERAL
campo de control de longitud fija 110907s2011 ne | s |||| 0|eng d
020 64 - NÚMERO INTERNACIONAL ESTÁNDAR DEL LIBRO
Número Internacional Estándar del Libro 9789086867233
-- 978-90-8686-723-3
024 87 - IDENTIFICADOR DE OTROS ESTÁNDARES
Número estándar o código 10.3920/978-90-8686-723-3
Fuente del número o código doi
050 84 - CLASIFICACIÓN TOPOGRÁFICA DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO
Número de clasificación QH301-705
072 87 - CÓDIGO DE CATEGORÍA DE MATERIA
Código de categoría de materia PSA
Fuente bicssc
072 87 - CÓDIGO DE CATEGORÍA DE MATERIA
Código de categoría de materia SCI086000
Fuente bisacsh
082 ## - NÚMERO DE LA CLASIFICACIÓN DECIMAL DEWEY
Número de clasificación 570
Número de edición 23
001 - NÚMERO DE CONTROL
campo de control 000078301
100 81 - ENTRADA PRINCIPAL--NOMBRE DE PERSONA
Nombre de persona Paulsen, P.
Término indicativo de función/relación editor.
9 (RLIN) 231456
245 97 - MENCIÓN DE TÍTULO
Título Game meat hygiene in focus
Medio [electronic resource] :
Resto del título Microbiology, epidemiology, risk analysis and quality assurance /
Mención de responsabilidad, etc. edited by P. Paulsen, A. Bauer, M. Vodnansky, R. Winkelmayer, F. J. M. Smulders.
264 81 - PRODUCCIÓN, PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, FABRICACIÓN Y COPYRIGHT
Producción, publicación, distribución, fabricación y copyright Wageningen :
Nombre del de productor, editor, distribuidor, fabricante Wageningen Academic Publishers :
-- Imprint: Wageningen Academic Publishers,
Fecha de producción, publicación, distribución, fabricación o copyright 2011.
300 64 - DESCRIPCIÓN FÍSICA
Extensión 14 illus. in color.
Otras características físicas online resource.
336 64 - TIPO DE CONTENIDO
Término de tipo de contenido text
Código de tipo de contenido txt
Fuente rdacontent
337 64 - TIPO DE MEDIO
Nombre/término del tipo de medio computer
Código del tipo de medio c
Fuente rdamedia
338 64 - TIPO DE SOPORTE
Nombre/término del tipo de soporte online resource
Código del tipo de soporte cr
Fuente rdacarrier
347 64 - CARACTERÍSTICAS DEL ARCHIVO DIGITAL
Tipo de archivo text file
Formato de codificación PDF
Fuente rda
505 80 - NOTA DE CONTENIDO CON FORMATO
Nota de contenido con formato Preface -- Section 1: Hygiene and microbiology -- Hygiene and microbiology of meat from wild game: an Austrian view -- Essential food safety management points in the supply chain of game meat in South Africa -- Game harvesting procedures and their effect on meat quality: the Africa experience -- Zoonotic diseases and direct marketing of game meat: aspects of consumer safety in Germany -- Dog bites in hunted large game: a hygienic and economical problem for game meat production -- Verocytotoxigenic Escherichia coli (VTEC) in wild ruminants in Germany -- Microbial quality of venison mean at retail in the UK in relation to production practices and processes -- Detection of Alaria spp. mesocercariae in game meat in Germany -- Hygiene management systems for commercial game harvesting teams in Namibia -- Salmonella spp. in wild boar (Sus scrofa): a public and animal health concern -- Preliminary results indicating game meat is more resistant to microbiological spoilage -- Section 2: Epidemiology -- Trichinellosis in wild and domestic pigs and public health: a Serbian perspective -- Influence of climate change on diseases of wild animals -- Dynamics of infectious diseases according to climate change: the Usutu virus epidemics in Vienna -- The utility of GIS in studying the distribution of Bovine Tuberculosis in wild boar (Sus scrofa) and red deer (Cervus elaphus) in Central Portugal. Section 3: Risk assessment and management -- Risk management of game: from theory to practice -- The monitoring of selected zoonotic diseases of wildlife in Lombardy and Emilia-Romagha, northern Italy -- Assurance of food safety along the game meat production chain: inspection of meat from wild game and education of official veterinarians and trained persons in Austria. Structure and legal framework for the direct local marketing of meat and meat products from wild game in Austria: the Lower Austrian model -- Approaches to game hygiene in the provice Belluno (Italy): from training to meat microbiology -- Section 4: Muscle biology and meat quality -- The muscle biological background of meat quality including that of game species -- Muscle biological and biochemical ramifications of farmed game husbandry with focus on deer and reindeer -- A summary of methods to access major physical-chemical and sensory quality traits of fresh (whole tissue) meat -- Evaluation of some parameters of post mortem changes of pheasant (Phasianus colchicus). Biographies of key contributors -- Index.
520 64 - SUMARIO, ETC.
Sumario, etc. Game meat is consumed world-wide. In most regions, it contributes only a small part to the overall meat and food supply, but for reasons of animal welfare and sustainability it is sometimes considered an alternative to meat from farmed animals. Despite differences in game species, ante mortem conditions (free-range or fenced; wild or semi-domesticated), hunting or harvesting procedures and further handling of the carcass, there are common requirements as regards meat safety and quality. Whereas meat hygiene and safety have been an issue in game meat for export/import for a long time, primary production, domestic supply and direct supply to the consumer have recently been addressed by legislation and these sectors still present unresolved questions and challenges. This book combines 24 contributions presenting the view of experts in game meat hygiene and quality. They address four main topics: i.e. 'hygiene and microbiology', 'epidemiology', 'risk assessment and management' and 'muscle biology and meat quality'. In addition to contributions on this topic by authors from eight European countries, a South African perspective is provided, thus representing the standpoint of a major game meat exporter. This volume is the first in a series on safety and quality assurance along the game meat chain, following a 'from forest to fork' approach and is targeted at scientists in academia and industry, graduate students as well as at governmental officials in veterinary public health and food safety.
650 80 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada Life sciences.
-- 231457
650 ## - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada Life Sciences.
-- 231458
650 ## - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada Life Sciences, general.
-- 11525
700 81 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE PERSONA
Nombre de persona Bauer, A.
Término indicativo de función/relación editor.
-- 231459
700 81 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE PERSONA
Nombre de persona Vodnansky, M.
Término indicativo de función/relación editor.
-- 231460
700 81 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE PERSONA
Nombre de persona Winkelmayer, R.
Término indicativo de función/relación editor.
-- 231461
700 81 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE PERSONA
Nombre de persona Smulders, F. J. M.
Término indicativo de función/relación editor.
-- 231462
710 82 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE ENTIDAD CORPORATIVA
Nombre de entidad corporativa o nombre de jurisdicción como elemento de entrada SpringerLink (Online service)
9 (RLIN) 231463
773 80 - ENLACE AL DOCUMENTO FUENTE/ENTRADA DE REGISTRO ANFITRIÓN
Título Springer eBooks
856 ## - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS
Identificador Uniforme del Recurso http://dx.doi.org/10.3920/978-90-8686-723-3
Nota pública de clik aquí para ver el libro electrónico
912 64 -
-- ZDB-2-SBL
942 ## - ELEMENTOS DE PUNTO DE ACCESO ADICIONAL (KOHA)
Tipo de ítem Koha Libro Electrónico

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